Последните данни за разпространението на коронавируса в България. Прочетете ощеПродължава драмата

...
Последните данни за разпространението на коронавируса в България. Прочетете ощеПродължава драмата
Коментари Харесай

ОБЗОР: Партиите продължават да не се разбират за връщането на хартиените бюлетини, малката Рейсиян сама избягала

Последните данни за разпространяването на ковид в България. 
Прочетете още

Продължава драмата към връщането на хартиените бюлетини. Партиите не престават да не могат да се схванат, а довечера имаше и митинг против връщането на хартиените бюлетини. 

Ако се приеме предложението ни, помощта за горивата може да е 0,50-0,70 лева, заяви служебният министър на стопанската система Никола Стоянов.

Мащабна интервенция против разпространяването на детска порнография се организира на територията на цялата страна. Акцията e предписание на основния прокурор Иван Гешев и в нея вземат участие прокурори и следователи от Националната следствена работа.
 

Катастрофа на Автомагистрала „ Тракия ” затрудни съществено придвижването по автомагистралата в посока София.

Труп на жена на забележима възраст към 40-45 години е открит тази заран пред блок на ул. " Оборище " 109 в Бургас. От полицията оповестиха, че към момента не е ясно каква е причина за гибелта й.

Малката Рейсиян, изчезнала преди дни от двора на имение в Болярино, сама е избягала и се е самонаранила. Това стана ясно от взаимен брифинг на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи.

Един е умрял, а различен е потърпевш при катастрифи станали през миналото денонощие в региона на Пазарджик.

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 37-годишен мъж, показал особена свирепост към куче. Установено е, че действието е извършено от 23:45 ч. на 23 октомври до 2:42 ч. на 24 октомври в столичния квартал „ Карпузица “. 

Днес въздухът в Пловдив беше по-лош и от този в София. Станциите, следящи качеството на атмосферния въздух демонстрират, че има превишени правила на фините прахови частици от вида ФПЧ10.

В хода на интервенция в сряда, чиновниците на реда в Карлово задържали директно след договорка с марихуана престъпно проявен и осъждан юноша и двама негови клиенти. При процесуално-следствените дейности от дилъра са конфискувани над 140 грама от сухата листна маса и към 4 грама амфетамин. Близо 1,4 грама е марихуаната, открита при обиск на купувачите.  

Община Пловдив прави трети опит да почисти незабавно коритото на река Марица. Днес е оповестена новата социална поръчка, която е за е предприемане на незабавни, неотложни и предаварийни работи за предварителна защита на риска от наводнения посредством разчистване на коритото на река Марица от залесяване и замърсяване и обезпечаване на нейната проводимост. Стойност й е за 1,25 млн. лв. без Данък добавена стойност, като този път няма непосредствено възлагане.

Няколко обири са разкрити в Пловдив през последното денонощие. Във Второ районно управление (на МВР) са арестувани двама апаши. Разследването стартирало по сигнал от пловдивчанка, станала жертва на нападението в късните часове на сряда. Тя показала, че в пресечка на ул. „ Христо Г.Данов “, посредством потребление на физическа мощ, й била отнета дамската чанта.  След търсене взаимно със чиновници от отдел „ Криминална полиция “ през вчерашния ден дали позитивен резултат и последвал арест на двама престъпно проявени младежи, на 19 и 17 години. Срещу тях е формирано досъдебно произвеждане.

Бащата на изчезналия Сашко от Петър - Александър Цветанов разгласи, че ще даде премия от 100 000 лв., за този, който докара Сашко. 

На 21 ноември, понеделник, от 10:00 ч. президентът Румен Радев ще организира съвещания с представители на парламентарната група на Демократична България. Срещата е в продължение на диалозите с политическите сили в 48-ото Народно заседание. 

Учениците от пловдивските езикови гимназии на бул. „ България “,  студентите с лекции в новата постройка на ПУ „ Паисий Хилендарски “, както и останалите пасажери,  могат от 21 ноември (понеделник) да разчитат на постоянен градски превоз по автобусна линия №4.

Повече от шест години след драматичен случай на пътя палач Карлово-Пловдив, водач на товарен бус трябваше да се изправи през днешния ден пред пловдивския Окръжен съд. Делото обаче не съумя да започва заради вирусното заболяване на съдията.

Почина телевизионната легенда Анахид Тачева.

Австрийското министерство на вътрешните работи заяви, че страната се опълчва на премахването на инспекциите по границите на България, Хърватия и Румъния, които са членки на Европейски Съюз.

На публична гала в Националния исторически музей акад. Людмил Стайков беше почетен с премията „ Св. Паисий Хилендарски “ за неговия извънреден принос за развиването на националната културна еднаквост и духовни полезности. Държавното отличие му връчи персонално министър-председателят Гълъб Донев, в наличието на министъра на културата Велислав Минеков, близки и родственици на акад. Стайков, както и изтъкнати български културни дейци, оповестиха от държавната осведомителна работа.

  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР